Min store sorg

De fleste romaner og film har en Happy Ending. Det har beretningerne om mit liv desværre ikke, idet Inge,  min elskede og hjælpsomme hustru gennem 58 år, døde den 26. januar 2010 efter lang tids opslidende kamp mod cancer.

 

Hun var et mildt og taknemmeligt menneske, der havde fuld tillid til systemet, og sagde ja og tak for alt det som lægerne i sygdomsforløbet anbefalede i kampen mod sygdommen. Trods tab af sit smukke hår, stærk kvalme, og alle de andre skrækkelige bivirkninger kemobehandlingen forvolder,

gjorde hun sig stærk og optimistisk i troen på at hun nok skulle blive rask, så lige til det sidste gentog hun gang på gang ordene:

    Bare rolig, det skal være galt før det bli’r godt.

 

På det sidste stod det dog klart, at hun ikke ville overleve, og jeg sad ved sengen og holdt hendes hånd da hun stille udåndede.

 

Det er et stort tab for mig, vores 2 piger, vores børnebørn og oldebørn, og vi vil altid savne hendes lyse sind.

Inge og jeg hygger os ved klaveret.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jonny max Andersen | Svar 10.07.2014 19.35

Jeg er helt tilfældigt inde på din side, og ser at du har mistet din hustru :'(. Jeg vil gerne have lov at kondolere. Mvh Jonny max Andersen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.05 | 18:20

Jeg har en træfigur af en klovn, men kan ikke finde ud af hvem der har lavet/designet den i tidernes morgen. Kan jeg sende et billede så du kan se om du evt. Ha

...
13.02 | 01:00

Billedet side 2 er ikke Palladiums orgel. Orgelpiberne befandt sig bag den bue, der var på højre side af prosceniet. Der var 2 orgelkamre til de mange piber.

...
13.02 | 00:54

Palladium havde 1347 siddepladser indtil ombygningen i 1960, hvor orglet blev nedtaget og solgt til en mand i Roskilde for ca 3000 kr.

...
03.04 | 19:53

Jeg mødte Gunnar til et foredrag i Vigerslev kirke om vand- og kirkeorgler. Lis og Gunnar mødtes til vores musiktræf på kroen i Fredensborg.

...
Du kan lide denne side