Min store sorg

De fleste romaner og film har en Happy Ending. Det har beretningerne om mit liv desværre ikke, idet Inge,  min elskede og hjælpsomme hustru gennem 58 år, døde den 26. januar 2010 efter lang tids opslidende kamp mod cancer.

 

Hun var et mildt og taknemmeligt menneske, der havde fuld tillid til systemet, og sagde ja og tak for alt det som lægerne i sygdomsforløbet anbefalede i kampen mod sygdommen. Trods tab af sit smukke hår, stærk kvalme, og alle de andre skrækkelige bivirkninger kemobehandlingen forvolder,

gjorde hun sig stærk og optimistisk i troen på at hun nok skulle blive rask, så lige til det sidste gentog hun gang på gang ordene:

    Bare rolig, det skal være galt før det bli’r godt.

 

På det sidste stod det dog klart, at hun ikke ville overleve, og jeg sad ved sengen og holdt hendes hånd da hun stille udåndede.

 

Det er et stort tab for mig, vores 2 piger, vores børnebørn og oldebørn, og vi vil altid savne hendes lyse sind.

Inge og jeg hygger os ved klaveret.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jonny max Andersen | Svar 10.07.2014 19.35

Jeg er helt tilfældigt inde på din side, og ser at du har mistet din hustru :'(. Jeg vil gerne have lov at kondolere. Mvh Jonny max Andersen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.05 | 22:48

Skriv en normal mail til mig og vedhæft billedet. Min mail er jananet@mail.dk, eller send et billede til min mobil på 31256322.

...
19.05 | 21:59

Fik trykker på send inden jeg var færdig. Vil gerne, hvis det kan lade sig gøre, sende dig et billede Af figuren. Men hvordan sender jeg et billede herfra. Mvh

...
19.05 | 19:36

Hej Tove. Det er vores far der har lavet dem i tidernes morgen. Min søster og jeg har arvet rettigheden til alle fars figurer efter hans død i 2014. Mvh Anette

...
19.05 | 18:21

Fik vist skrevet forkert mail

...
Du kan lide denne side