Min store sorg

De fleste romaner og film har en Happy Ending. Det har beretningerne om mit liv desværre ikke, idet Inge,  min elskede og hjælpsomme hustru gennem 58 år, døde den 26. januar 2010 efter lang tids opslidende kamp mod cancer.

 

Hun var et mildt og taknemmeligt menneske, der havde fuld tillid til systemet, og sagde ja og tak for alt det som lægerne i sygdomsforløbet anbefalede i kampen mod sygdommen. Trods tab af sit smukke hår, stærk kvalme, og alle de andre skrækkelige bivirkninger kemobehandlingen forvolder,

gjorde hun sig stærk og optimistisk i troen på at hun nok skulle blive rask, så lige til det sidste gentog hun gang på gang ordene:

    Bare rolig, det skal være galt før det bli’r godt.

 

På det sidste stod det dog klart, at hun ikke ville overleve, og jeg sad ved sengen og holdt hendes hånd da hun stille udåndede.

 

Det er et stort tab for mig, vores 2 piger, vores børnebørn og oldebørn, og vi vil altid savne hendes lyse sind.

Inge og jeg hygger os ved klaveret.

Jonny max Andersen 10.07.2014 17:35

Jeg er helt tilfældigt inde på din side, og ser at du har mistet din hustru :'(. Jeg vil gerne have lov at kondolere. Mvh Jonny max Andersen.

| Svar

Nyeste kommentarer

13.11 | 12:39

Hvor lyder det dejligt. Far gik bort i 2014 og vi vil af så mange af figurene lavet som muligt.
Er hundene ikke blevet flotte.
Hilsen
Anett

13.11 | 10:14

Hej jeg har en hund stående, som jeg var med til at lave sidst i 50 eller først i 60. Mine øjne blev store da jeg så min hund 60 år senere. Lavet på Kilevej Frb

12.08 | 21:21

Tak for dit indlæg. Men vores dejlige far Gunnar Flørning, mistede vi i 2014.
Mvh Anette Flørning

12.08 | 13:32

Jeg husker en salgschef hos Bülow ved navn Teistrup. Kender nogen hans historie hos Bülow?