Lidt om Lis og mig ---

Her er Lis og jeg ved TV optagelsen til Dansktopscenen i Ramsømagle-Hallen

Også fra Ramsømagle

Lis sang 4 Raguel Rastenni sange, hhv. 2 inden aftenens pause og 2 efter. Lis havde rigtig stor succes hele aftenen .

Den 15.februar 2013. Her er forsiden til vores nye CD med 14 rigtig gode sange (syntes vi altså selv).

Omkring 1 år efter Inges død, hvor savnet efter hende var næsten uudholdeligt, og alt var mig ligegyldigt, mødte jeg Lis.

Vores første møde skete ved, at jeg i Lokalavisen, læste nogle interviews med Lis omhandlende hendes deltagelse i DR’s TV udsendelse Talent 2010. Hun udtrykte ønske om, at finde en keyboard-mand til at spille for hende, når hun optrådte ved plejehjems- og private fester.

Det var, på dette tidspunkt, ikke min hensigt selv at tilbyde at spille for hende, men jeg havde flere gode venner, der i forvejen spillede til fester, og godt kunne bruge nogle ekstra jobs.

Jeg ringede til journalisten fra lokalavisen og bad om Lis's telefonnummer, og de var behjælpelig med at skabe en kontakt.  Det blev starten på vores parforhold og musikinteresse.Sidste nyt pr. 1. marts 2013. 
Vi har lige fået udgivet vores første nye CD sammen med 14 gode sange. 
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lene Charlotte | Svar 28.02.2012 11.40

http://www.youtube.com/watch?v=qBT-KrgCGko Prøv at hør denne smukke tekst af Benny Andersen. Når den slumrende bjørn i sit hi .. Dejlig positiv side du har..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.05 | 22:48

Skriv en normal mail til mig og vedhæft billedet. Min mail er jananet@mail.dk, eller send et billede til min mobil på 31256322.

...
19.05 | 21:59

Fik trykker på send inden jeg var færdig. Vil gerne, hvis det kan lade sig gøre, sende dig et billede Af figuren. Men hvordan sender jeg et billede herfra. Mvh

...
19.05 | 19:36

Hej Tove. Det er vores far der har lavet dem i tidernes morgen. Min søster og jeg har arvet rettigheden til alle fars figurer efter hans død i 2014. Mvh Anette

...
19.05 | 18:21

Fik vist skrevet forkert mail

...
Du kan lide denne side